"Pepe, savunma liderliğini eline aldı"

"Pepe, savunma liderliğini eline aldı"

Mehmet Demirkol, Ntv Spor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Demirkol, Beşiktaş ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Cenk, adamım ben demiyor. Amerika'ya özel hocayla gitmiş. Takımda herkes birbirini yükseltiyor. İşin merkezini doğruda kurarsan bunlar olur. Medel çok fazla yatıyor. Dengesiz müdaheleleri var. Yarın öbürgün işi var. Bu hafta Fenerbahçe maçı var. Şenol hoca Tosic ile mi, Medel ile mi çıkar? Bence Tosic ile çıkar.

Quaresma ile Ronaldo birlikte girdiler bu işe. Quaresma, Ronaldo'dan daha öndeydi. Quaresma oynaması gereken futbolu çok sevmedi. O kafasına göre oynamak istiyor. Ronaldo ise siz bana bu görevi vereceksiniz dedirtti. Quaresma çok dalgalı gitti. Ama şuan ikisinin de oyuna duyduğu aşk eşitlendi. Quaresma en az Ronaldo kadar istiyor.

Dün 66. dakikadaki gol bunun net göstergesi. Quaresma bazen topu kaybediyor, koşuyor yapıştırıyor tabanı. Quaresma çok acayip işler yapıyor. Pepe'nin kariyeri tartışılmaz ama Porto maçından sonra oyunda dönüşümü var. Pepe'nin oyununda değişiklik var. Pepe savunma liderliğini üstleniyor. Geçen sene Marcelo'nun yaptığı işi Pepe yapıyor. Marcelo-Pepe olağanüstü olurdu. Şimdi Pepe, yeni rolünü Porto maçıyla almış gözüküyor. Artık yanında kimin olacağı önemli.

Etiketler :