"Pogba'yı bitiren adam"

"Pogba'yı bitiren adam"

Fransa maçının dikkat çeken oyuncusu Dorukhan Toköz oldu.

Ajans Beşiktaş - Dorukhan, orta sahada Atiba ile yeni bir ikili oluştururken, hem hücum hem savunmada çok başarılı bir sezon geçirdi.

Şenol Güneş'in Milli Takım Teknik Direktörlüğüne gelmesiyle ilk kez A Milli Takım'a çağrılan yıldız adayı oyuncu, forma giydiği 4 milli maçta da izleyen herkesi etkilemeyi başardı.

Dün akşam Manchaster United'ın 100 milyon Euro'luk oyuncusu Pogba'ya adeta sahayı dar etmesi Fransız basının da dikkatinden kaçmadı. Dorukhan için Fransa basınında "Pogba'yı bitiren adam" cümlesi en çok rastlanan manşet oldu.

Genç yıldız adayı hem Beşiktaş hem A Milli Takım'da oynadığı etkileyici futbol ile değerini de katlamaya devam ediyor.Geçen sezon Beşiktaş'a transfer olduğu zamanlarda piyasa değeri 500 bin Euro civarında olan Dorukhan için konuşulan rakamlar şu anda 8-10 milyon Euro arasına kadar yükseldi. Dorukhan bu rakamlarla değerini 1 yıl içinde 20'ye katlamış durumda.

Sezon başında Şenol Güneş'in çok tercih etmediği genç yetenek, 8 Kasım 2018'de Genk deplasmanında ilk kez giydiği Beşiktaş formasını sakatlık olmadığı sürece bir daha çıkarmadı. (Sabah)