Portekiz basını şokta!

Portekiz basını şokta!

Portekiz basınında yer alan haberlerde, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda 3-0 öne geçtiği maçta Beşiktaş ile 3-3 berabere kalan Benfica'nın, önemli bir avantajı kaçırdığı ifade edildi.

Ajans Beşiktaş - Maçla ilgili Portekiz basınının internet sitelerinde yer alan değerlendirmelerde, Benfica'nın İstanbul'da inanılmaz bir fırsattan yararlanamadığı vurgulandı.

Spor gazetelerinden Abola'nın internet sitesinde, "Benfica, mükemmel bir fırsatı kaçırdı. 3 gollük avantajını kaybedip Türkiye'de berabere kaldı." ifadeleri yer aldı. Record gazetesi de "Benfica 3-0 kazanırken ikinci yarı uyudu ve Beşiktaş'ın maçı berabere bitirmesine izin verdi. Kartallar, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileme fırsatını kaçırdı." değerlendirmesini yaptı.

abola-cenetten-cehenneme.jpg

Diario do Noticas gazetesi "Benfica 3-0 kazanırken, Beşiktaş'ın son dakikalarda beraberliği yakalamasına müsaade etti. İlk yarıdaki 3-0'lık avantajla gruptan çıkmayı garantileyen Benfica, 3-3'lük maç sonucunun ardından iki hafta sonra Napoli'ye karşı kazanmak zorunda kaldı." yorumunda bulundu.

Publico gazetesi ise "Kartallar, Türkiye'de beraberliğe razı oldu." ifadelerini kullandı.