"Porto maçı öncesi tadımız kaçmasın"

"Porto maçı öncesi tadımız kaçmasın"

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile kritik bir maça çıkacaklarını hatırlatan tecrübeli hoca “Karabük çok disiplinli bir takım. Lige de iyi başladılar. Dikkatli olup galibiyeti alalım. Porto maçı öncesi tadımız kaçmasın” diye konuştu

Ajans Beşiktaş - Lige verilen milli aranın ardından Süper Lig’in 4. haftasında bugün Kardemir Karabük’e konuk olacak Beşiktaş’ta tek hedef galibiyet... Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre zorlu deplasman öncesi öğrencileriyle bir toplantı yapan ve uyarılarda bulunan teknik direktör Şenol Güneş, Karadeniz ekibinin hiç de kolay bir rakip olmadığını belirterek “Karabük çok disiplinli bir takım. Lige de iyi bir başlangıç yapıp henüz yenilgi almadılar. Zor bir maç olacak. En küçük hatamız bize pahalıya mal olabilir” dedi.

‘KAZANMAMIZ ÖNEMLİ’
Güneş şöyle devam etti: “Dikkatli olup galip gelelim. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçımıza Porto karşısında çıkacağız. Orada da zorlu bir sınav bizi bekliyor. Ne kadar iyi başlarsak bizim için o kadar iyi olacak. Bu açıdan da Karabük’te kazanmak çok önemli. 3 puanı alalım, Porto maçı öncesi tadımız kaçmasın.”

Etiketler :