Porto ruhuyla devam

Porto ruhuyla devam

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş zorunlu iki değişiklik dışında Atiker Konyaspor karşısında Porto’da kazanan kadroyu koruyacak. Sakatlığı süren Oğuzhan’ın yerine Medel, cezalı Tosic’in yokluğunda Mitrovic görev yapacak.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi’nde hafta arası Porto’yu deplasmanda devirerek tarihi bir başarıya imza atan Beşiktaş bugün UEFA Avrupa Ligi’nde Marsilya’dan puansız ayrılan Atiker Konyaspor’u konuk edecek. Teknik Direktör Şenol Güneş zorunlu değişiklikler dışında kazanan kadroyu bozmayı düşünmüyor.

Porto maçında arka adalesinden sakatlanan Oğuzhan Özyakup’u önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile oynanacak zorlu derbi nedeniyle dinlendirecek olan Şenol Güneş orta sahada Medel’e şans tanımayı planlıyor. Cezalı Tosic’in yerine savunmada Matej Mitrovic yer alacak. Cenk Tosun da Porto maçındaki gibi ilk 11’de sahaya çıkacak.

Teknik patron Güneş, Portekiz’de hastalığı yüzünden forma giyemeyen Tolgay Arslan’ı antrenmanlarda 11’de denedi. Deneyimli hocanın, Atiba-Medel ikilisinin önünde Tolgay veya Talisca’yı oynatmayı düşündüğü ifade edildi.

Cenk ilk 11’de
Güneş’in hem Karabük’te hem de Porto’da ilk 11’de sahaya çıkan Talisca’yı derbi maç öncesi dinlendirebileceği kaydedildi. Taktik çalışmalarda Quaresma ve Babel’i aslarla çalıştıran Şenol Güneş, Lens ve Negredo’yu ise ikinci yarıda oyuna almayı düşünüyor.

Beşiktaş’ın hocası, Atiker Konyaspor’un detaylı analizini de yaptı ve rakiple ilgili tüm bilgileri oyuncularıyla paylaştı. Güneş’in, Konya ile oynadıkları Turkcell Süper Kupa maçını yardımcılarıyla birlikte tüm yönleriyle masaya yatırdığı da vurgulandı. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)

Etiketler :