Porto'dan Aboubakar yanıtı!

Porto'dan Aboubakar yanıtı!

Eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ı tekrar kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'a Porto'dan yanıt geldi.

Ajans Beşiktaş - 2 sezon önce oynadığı futbolla Siyah-Beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Aboubakar için Beşiktaş yönetimi yeniden devrede. Golcü futbolcuyu kiralık olarak yeniden kadrosuna katmak için yeniden çalışmalara başlayan Beşiktaş'a Porto'nun cevabı "Hayır" olmuştu.

Kamerunlu golcüyü kiralamak istemeyen ve bonservisiyle satmak isteyen Porto'nun kapısını İspanyol kulüp Sevilla ve Beşiktaş çaldı. Ancak şu ana kadar iki kulübün de Porto'nun teklifi kabul edecek seviyede bir teklifte bulunmadığı öğrenildi.

Portekiz kulübü Kamerunlu golcüyü 20 milyon civarı bir fiyata bonservisiyle satmak istiyor. Porto, Aboubakar'ın yerine ise Juventus'un genç İtalyan forveti Andrea Favalli'yi transfer etmenin peşinde. Porto'nun kampında yer alan ve Newcastle United'la oynanan hazırlık maçında da 11'de başlayan Aboubakar'ın gösterdiği performansla göze giremediği öğrenildi.

Kamerunlu golcünün Porto'dan Beşiktaş'a gitmek için izin istediği öne sürülmüştü. Piyasa değeri 18 milyon Euro olan Aboubakar, Beşiktaş formasıyla çıktığı 38 maçta 19 gol atarken 4'de asist yapmıştı. (Fanatik)

Etiketler :