PSG, Ben Arfa için kararını verdi!

PSG, Ben Arfa için kararını verdi!

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündeminde yer alan Hatem Ben Arfa konusunda Fransa'da sıcak bir gelişme yaşandı! Paris SG sportif direktörü Henrique, Ben Arfa'nın menajeriyle görüştü.

Ajans Beşiktaş - Paris SG'de Hatem Ben Arfa kararı! Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de gündemine sık sık gelen Hatem Ben Arfa konusunda Fransa'da flaş bir gelişme yaşandı.

Paris Saint Germain Sportif Direktörü Antero Henrique, Hatem Ben Arfa'nın menajeriyle kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Antero Henrique'nin yapılan görüşmede kulübün artık Ben Arfa'ya güveninin kalmadığını iletti. Yapılan görüşmeye katılan Ben Arfa'nın avukatlarından Jean-Jacques Bertrand, oyuncusunun alacaklarını bırakarak sözleşmesinin feshedilmesini istemediğini dile getirdi.

Paris Saint Germain Teknik Direktörü Unai Emery da artık Ben Arfa'ya güvenmiyor ancak yine de oyuncunun takımdan ayrılmaması halinde Amerika'daki kampa götürmeyi planlıyor.

Fransız basınında da geniş yer bulan haberde, Paris Saint Germain'in gelecek cazip teklifleri değerlendirmek istediği brlirtildi.

MENAJERİ KALMAK İSTEDİKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Hatem Ben Arfa'nın menajeri Michel Ouazine, daha önce Fransız basınına kısa bir açıklama yapmıştı. Michel Ouazine, yaptığı açıklamada Ben Arfa'nın ayrılmak istemediğini söylemiş ve ''Paris Saint-Germain, bize Hatem'i istemediklerine dair bir şey söylemedi. Ben Arfa'nın tek hedefi Paris Saint-Germain'de kalmak ve burada kupalar kazanmak'' ifadelerini kullanmıştı. (Sporx)

Etiketler :