QNB Finansbank kredi erteleme var mı? Finansbank kredi erteleme nasıl yapılır? Başvuru bilgileri

QNB Finansbank kredi erteleme var mı? Finansbank kredi erteleme nasıl yapılır? Başvuru bilgileri

Virüs salgını sonrası Finansbank kredi erteleme kararı aldı mı? Finansbank'ta kredi erteleme var mı? Hangi bankalar kredi borçlarını erteledi, ne kadar süre erteledi gibi soruların cevapları haberimizde...

Finansbank kredi ne kadar ertelendi, Finansbank hangi krediler ertelendi, bireysel ihtiyaç kredisi ertelendi mi, Finansbank kredi erteleme geldi mi, Finansbank konut kredisi ertelendi mi, Finansbank taşıt kredisi ertelendi mi, Finansbank kredi kartı borçları ertelendi mi? gibi sorular internet ortamında çokca aratılmaya başlandı. 

Hangi bankalar kredi borçlarını erteledi, ne kadar süre erteledi gibi soruların cevapları haberimizde...

Finansbank'tan bu yönde bir açıklama var. Kamu bankalarından (Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank) sonra özel bankalardan ilk önce Akbank düğmeye bastı ve müşterilerinin virüs salgını sürecini mali açıdan en az hasarla atlatabilmesi amacıyla hazırladıkları destek paketlerini devreye aldı. Finansbank'tan da bir destek paketi açıklaması geldi.

QNB Finansbank'tan Corona virüs kapsamında krediler için erteleme imkanı 

QNB Finansbank'tan yapılan açıklamaya göre, kredi kullanan bireysel ve tüzel müşteriler, ödeme sıkıntısı çekmeleri durumunda bankaya başvurarak kredi anapara, faiz ve komisyon ödemelerini 3 ay erteleyebilecek.

Ayrıca, dönemsel olarak etkilenen sektörlerde faaliyet gösteren tüzel müşterilerden de nakit akış problemi yaşayanlara, 6 ay ila 1 yıl ödemesiz dönem içerecek şekilde yapılandırma imkanı sağlanacak.

Kredilerinde erteleme talep eden müşteriler çağrı merkezi üzerinden başvuru yapabilecek.

QNB FİNANSBANK 140 ŞUBE KAPATMA KARARI İLE EN ÇOK ŞUBE KAPATAN BANKA OLDU

Bu süreçte en çok şube kapatan banka QNB Finansbank oldu. Finansbank koranavirüs vakasının Türkiye'de ilk çıktığı 10 Mart 2020 tarihinden bu güne kadar toplam 140 şubesini kapatarak Türkiye'de en çok şube kapatan banka oldu.  Bankanın 525 olan şube sayısı kapatma kararları ile 385'e çekilirken konu hakkında yapılan açıklamalarda şubelerin geçici olarak kapatıldığı ve işten çıkarma yapılmadığı bilgisine yer verildi.