Quaresma belirsizliği sürüyor! Bedelsiz ayrılmak istedi ama...

Quaresma belirsizliği sürüyor! Bedelsiz ayrılmak istedi ama...

Beşiktaş'ta Quaresma bilmecesi sürüyor. Ayrılacağına kesin gözüyle bakılan Quaresma ara transferde Beşiktaş'ta kaldı. Peki şimdi neler olacak?

Ajans Beşiktaş | Derleme Haber - Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma bilmecesi sürüyor. Transferin son günlerinde takımdan ayrılması beklenen, Şenol Güneş'in de giidebileceğini açıkladığı Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ta kaldı.

Şenol Güneş'in ayrılacağını söylemesine rağmen son gün oluşan sessizlik, "Quaresma Beşiktaş'tan ayrıldı mı?" belirsizliğini beraberinde getirdi.

Kulüp ile Portekizli futbolcu arasında süren fesih pazarlığında ortak nokta bulunamadı. Beşiktaş yönetimi ile fesih konusunda anlaşamayan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlıların son teklifini düşünmek için 3 gün süre istedi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Portekizli yıldızın transferde öncelikli rotaları ABD, Suudi Arabistan ve Çin takımları. Bu ülkelerde transfer süreci halen devam ediyor. Bununla birlikte yaşanan süreç nedeniyle yönetimin Quaresma’ya tepkili olduğu belirtildi.

35 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki dönemde transferin devam ettiği bu ülkelere gitmenin hesaplarını yaptığı öne sürüldü.

YÖNETİMLE YAPILAN GÖRÜŞMELERDE NELER YAŞANDI?

Geciken maaşlar nedeniyle yönetimle sorun yaşayan ve iki kez kulübe ihtarname çeken Ricardo Quaresma, takımdan bedelsiz ayrılmak istedi.

Öyle ki, Quaresma'nın yetkili menajerleri görüşmede bulundukları kulüplere bonservis bedeli olmadan transfer olabileceğinin garantisini verdi. Beşiktaş yönetimi ise Ricardo Quaresma'nın, bonservisine karşılık alacaklarını bırakmasını talep etti.

Quaresma’nın bedelsiz ayrılma isteğine karşılık yönetim, “Madem böyle bir isteğin var sen de alacaklarını bırak. Hem bedelsiz ayrılmak hem de alacaklarını tahsil etmek istiyorsun. Ayrılığın bu şekilde olmamalı” diye yanıt verdi.

PAZARLIKTAKİ RAKAMLAR

Quaresma, imaj haklarıyla birlikte 1,4 milyon Euro alacağı olduğunu belirterek 400 bin euro’luk indirim yapabileceğini söyledi ve talebini 1 milyon Euro'ya indirdi. Kulüp yöneticileri ise imaj haklarının son 4 ayda kullanılmaz hale geleceğini belirterek 600 bin euro vermek istedi. Bunun üzerine Quaresma düşünmek için 3 gün süre istedi. (Sabah, Hürriyet ve Milliyet)

Etiketler :