Quaresma: "Biz daha iyiydik ve kazandık"

Quaresma: "Biz daha iyiydik ve kazandık"

Beşiktaş ve Fenerbahçe Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadelede Beşiktaş adına Pepe, Oğuzhan ve Talisca forma giymediler. Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, Fernandap'nun 8 dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Beşiktaş oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. İlk yarıda gol bulamayan Beşiktaş, ikinci yarı ya da müthiş başladı ve Vida'nın golü ile beraberliği yakaladı.

Mücadelenin son bölümlerinde ise sahneye Quaresma çıktı. Ricardo Quaresma, attığı harika gol ile Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. Quaresma son dakikada attığı bir golle daha skoru belirledi. Siyah-beyazlı takım, hem oyun hem de skor olarak Fenerbahçe karşısında net bir galibiyet aldı.

Mücadelenin ardından Beşiktaş adına 2 gol atarak gecenin yıldızı olan Ricardo Quaresma "Bugün takım olarak çok iyi çalıştık. Sahada 2 büyük kulübün mücadelesi vardı. Galip gelen, daha iyi olan taraf bizdik. Önümüzde daha çok yol var. Gollerden birini seçmek tabii ki çok zor ama bugün en önemlisi takımıma yardımcı olmaktı." dedi.

Etiketler :