Quaresma frikiği Adem Ljajic'e bıraktı, alkışı aldı

Quaresma frikiği Adem Ljajic'e bıraktı, alkışı aldı

UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Malmö'yü konuk etti. Grubunu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Malmö'yü konuk etti. Grubunu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Maçın 16. dakikasında siyah beyazlıların kazandığı frikikte Quaresma, Ljajic'e bıraktı ve tribünlerden alkış aldı. Beşiktaş'ta geçen sezon ve bu yıl birçok kez frikiğin başına geçtiği için eleştiri alan, geçtiğimiz haftalarda da Ljajic'in topu koyduğu anda frikiğin başına geçen Portekizli futbolcu hem taraftarlardan, hem de kamuoyundan büyük tepki almıştı. Quaresma, Malmö maçında bu kez Ljajic'e topu bıraktı ve bu hareketiyle tribünlerden alkış aldı. 


Quaresma, 65. dakikada gördüğü direkt kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakarak büyük tepki gördü. Son haftaya Malmö'nün 1 puan önünde giren Beşiktaş, rakibine geçilerek grupta 3. sıraya indi ve 2018/19 sezonunda Avrupa macerası sona erdi. 
 

Etiketler :