"Quaresma sahada varsa...."

"Quaresma sahada varsa...."

Beşiktaş, Milli ara sonrası çıktığı ilk maçta Vodafone Park'ta Alanyaspor'u mağlup etti. Mustafa Denizli Beşiktaş'ın tek gollü galibiyetini yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş eski teknik direktörü ve TRT Spor yorumcusu Mustafa Denizli 1-0 biten Beşiktaş - Alanyaspor karşılaşmasını değerlendirdi. İşte Denizli'nin yorumlarından öne çıkan satırbaşları...

"Beşiktaş 2 haftadır kendi çizgisinin uzağında bir görüntü vermeye devam ediyor. Bu 3 puanı rahat bir şekilde alabilmesi için Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı futbol görüntüsünü vermesi lazım. Bugün kazandı ama hiç üretken olmayan bir Beşiktaş ve güveni olmayan bir Beşiktaş sahadaydı."

"Beşiktaş bu oyunu ile tribünleri de çekemiyor"

"Beşiktaş bugün itibari ile Başakşehir ile aynı puanda, Galatasaray'ın 1 puan arkasında yer alıyor. Yarınki maçlar belki de ligin kaderini çizecek. Son derece önemli bir maçta, Beşiktaş'ın böyle oynayacağını zannetmiyordum. Daha dikkatli ve daha arzulu bir Beşiktaş sahada yoktu. Beşiktaş bu oyunu ile tribünleri de çekemiyor."

"Quaresma sahada varsa...."

"Beşiktaş'ın oynaması için, Quaresma'nın oynamadığı maçlarda; pozisyon olarak alternatif oyuncular olmadığını görüyoruz. Quaresma varsa güvenli pas atabiliyorlar."

"Beşiktaş'ın kopmaması adına önemli bir maç oldu"

"Bu maçı bekleyen Alanya ve Beşiktaş değildi belki.  Beşiktaş'ın 3 rakibi de bu maçı bekliyordu. Beşiktaş'ın kopmaması adına önemli bir maç oldu. Alanyaspor'un puana ihtiyacı olduğu bir maçtı. İkinci yarı Mbilla'nın oynamamasını anlayamadım. Beşiktaş'ta en çok topla buluşan oyuncular Pepe, Atiba ve Tosiç oldu. "

"Babel'de düşme gözüküyor"

"Babel'in ikici yarıda; bireysel özelliklerinde, orta saha ve  hücum gücünde form düşüklüğü görüldü. Negredo da öyle! Beklediğimiz futbolu oynamıyorlar."

"Pozisyon üretemeyen bir Beşiktaş vardı"

"Geçen hafta Başakşehir karşısında ezik bir Beşiktaş vardı. Bu hafta da  2-3 pozisyon oldu Alanyaspor karşısında. Bunaltan bir Beşiktaş sahada yok. Tolgay , Beşiktaş adına en aktif oyuncu olup, öne doğru oynayan en başarılı oyuncu. Talisca, Beşiktaş'ın en önemli silahı olmakla beraber, kalitesini takımını öne geçirerek gösterdi."

 

Etiketler :