Quaresma'dan sakatlığı hakkında açıklama!

Quaresma'dan sakatlığı hakkında açıklama!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Lyon'a penaltı atışları sonucunda yenilerek elendi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, penaltı atışlarını 6-7 geride tamamladı ve toplamda 8-8'lik skorla UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Maçın 116. dakikasında Quaresma yere yığıldı ve oyundan çıkmak zorunda kaldıç Quaresma oyundan çıkarken yerine Tolgay Arslan oyuna girdi. Quaresma, sahadan sedyede çıkarıldı.

Portekizli futbolcu maçın ardından röportajda şu açıklamaları yaptı:

"Üzgünüz tabi. Takıma yardımcı olmaya çalıştım. Takım olarak elimizden geleni yaptık. Bundan böyle lige bakacağız ve ligde şampiyon olmak için mücadelemizi vereceğiz."

TEK EKSİĞİMİZ ŞANSTI

Quaresma, Lyon karşısında Beşiktaş'ın elenmesiyle ilgili sebep olarak ise, "Penaltı şans meselesi. Bugün şans yanımızda değildi. Aslında iyi de oynadık. Çok büyük bir takıma karşı oynadık ve golleri de bulduk. Penaltılarda biraz şans eksikti."

Avrupa'da bu sezon bence mükemmel geçti bizim açımızdan. Kalitemizi ortaya koyduk. Orada olmayı hak ettiğimizi gösterdik. Ancak artık önümüzde lig var ve lige döneceğiz."

SAKATLIĞI HAKKINDA

Lyon maçında 117. dakikada sahadan sedye ile ayrılan Ricardo Quaresma sakatlığı hakkında ise, "Önemli bir şey olacağını düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.