Ralf Rangnick'ten Atınç Nukan açıklaması!

Ralf Rangnick'ten Atınç Nukan açıklaması!

Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki ikinci maçında Alman temsilcisi RB Leipzig ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi Leipzig Sportif Direktörü Ralf Rangnick değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takım olan siyah-beyazlı takım, turnuvadaki ikinci maçında Leipzig ile karşılaşacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele 21:45'te başlayacak. Karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev yönetecek. Leipzig Sportif Direktörü Ralf Rangnick şunları söyledi: "Atınç'ın sakatlığı gerçekten şanssızlık oldu. Bizim onu Beşiktaş'a göndermemizin sebebi Leipzig'de forma şansı bulması kolay olmayacaktı. Onu maç sonunda göreceğim.

Beşiktaş büyük bir kulüp kolay değil Beşiktaş'tan futbolcu almak. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımdan bahsediyoruz. Şu anda genç ve yetenekli oyunculara yöneliyoruz. Almanya'da 11 yabancı oyuncuyla oynayabilirsiniz. Bence bizim kuralımız güzel bir düzenleme kendiniz istediğiniz gibi karar verebiliyorsunuz. Kimse bizim bu performansı sergilememizi beklemedi. Bu büyük bir başarı. Bu akşam maça çıkmak için heyecanlıyız."

Etiketler :