Rhodolfo Benfica maçında yok!

Rhodolfo Benfica maçında yok!

Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde üstüste zorlu maçlar oynayacak olan Beşiktaş'a Rhodolfo'dan kötü haber geldi.

Bir süredir sağ diz kapağındaki ağrılar nedeniyle düzenli olarak antrenmanlara katışamayan Brezilyalı oyuncunun 2 hafta tedavi görmesine karar verildi. Sahalardan 2 hafta uzak kalacak olan Rhodolfo, Siyah Beyazlılar'ın Benfica, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında görev yapamayacak.

Beşiktaş'ın son oynadığı Adanaspor maçı kadrosuna alınmayan Tosic'in ise durumu belirsizliğini koruyor. 1 hafta önce Sırbistan milli takımının Ukrayna'ya karşı oynadığı maçta forma giyen tecrübeli oyuncunun sol arka adalesindeki ağrıları yeniden baş gösterdi. Çarşamba gününe kadar denecek olan Sırp oyuncunun Benfica maçına kadar hazır duruma getirilmeye çalışılacak.

Caner, Talisca ve Aras'ın ardından Rhodolfo'nun da sakatlık yaşaması, Benfica maçı öncesi teknik heyeti zora soktu. Çarşamba günü oynacak karşılaşma öncesi ilk 11'ni belirlemeye çalışan Şenol Güneş, özellikle savunma hattını oluşturmakta zorluk yaşıyor. Tosic'in maça kadar hazır duruma gelmemesi halinde stoperde Atınç'a şans vermeyi düşünen Güneş, son kararını maç öncesi yapılacak son antrenmanda verecek. (NTV Spor)