Ricardo Quaresma’dan Jorge Jesus hakkında yorumu

Ricardo Quaresma’dan Jorge Jesus hakkında yorumu

Kendi ülkesinin basınına açıklamalarda bulunan Ricardo Quaresma Mais Futebol’a röportaj verdi. Beşiktaş hakkında sözlerininin yanı sıra yanı sıra Fenerbahçe'nin yeni hocası Jorge Jesus hakkında da konuştu. İşte o sözleri..

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın efsane oyuncularından Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. 38 yaşındaki Portekizli futbolcu kariyeri ile ilgili,                                                                    "Kendimi iyi hissediyorum. Fiziksel olarak da iyi durumdayım ve ayaklarım izin verdiği sürece devam etmeyi düşünüyorum.Şu an futbolu bırakmadım.Devam edeceğim.Kariyerimde büyük kulüplerde oynadım."Porto ve Beşiktaş gibi büyük kulüpler bambaşkaydı" diyen Quaresma,

"Şöyle söyleyeyim. Sadece hafta sonunuz değil, her gününüz baskı altında geçer."Çünkü her zaman sizden beklentisi olan veya restorana gittiğiniz zaman bile daha iyi koşmanız, daha iyi oynamanızın gerektiğini söyleyen insanlar vardır.Beşiktaş da, Porto da çok farklı dünya. Çok farklı büyük kulüpler."Beşiktaş gibi, Porto gibi büyük kulüplerde oynamak için karakter, şahsiyet, gurur, irade ve kararlılık gerekir" dedi.

Bir başka Portekiz medyasının gazetesi O Jogo’ya Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus hakkında da şu yorumları aktardı

"Türkiye farklı bir zihniyet ve ayrı bir dünya.Jorge Jesus’un kulüpte ve futbol dünyasında karşılaşacağı birçok şeye sabrı olacak mı bilmiyorum.Bu kadar şeye katlanabilecek sabrı varsa başarılı olabilir ama bu kolay olmayacak”