Ricardo Sa Pinto: "Böyle atmosferlerde oynamak daha iyi"

Ricardo Sa Pinto: "Böyle atmosferlerde oynamak daha iyi"

Braga Teknik Direktörü Ricardo Sa Pinto , “Beşiktaş kötü sonuçlar almış olabilir ama her zaman her rakibini yenecek güçte bir takım. Biz de bunun farkındayız. Yarın sahaya bunun bilincinde çıkacağız” dedi.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi K Grubu 3’üncü hafta maçında yarın Beşiktaş’a konuk olacak Braga’da teknik direktör Ricardo Sa Pinto ve futbolcu Joao Palhinha, Vodafone Park’ta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Zor bir atmosfer olacağını ifade eden teknik direktör Ricardo Sa Pinto, “Zor bir atmosfer. Bu sefer Avrupa Ligi maçı oynayacağız. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“BEŞİKTAŞ, HER RAKİBİNİ YENECEK GÜÇTE”

Beşiktaş’ın son zamanlarda kötü sonuçlar aldığını ifade eden Pinto, “Beşiktaş kötü sonuçlar almış olabilir ama her zaman her rakibini yenecek güçte bir takım. Biz de bunun farkındayız. Yarın sahaya bunun bilincinde çıkacağız. Sonuçlardan dolayı baskı altında olabilirler. Grupta 0 puandalar ve hafta sonunda Galatasaray ile oynayacaklar. Baskı altında olabilirler ve biz de bunu kendi lehimize çevirebiliriz” ifadelerini kullandı.