Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Göztepe maçını yorumladı! Beşiktaş 2. yarıda ne yaptı?

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Göztepe maçını yorumladı! Beşiktaş 2. yarıda ne yaptı?

Abdullah Avcı yönetiminde Süper Lig'de ilk iç saha maçına çıkan Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig 2. haftasında sahasında Göztepe'yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Rıdvan Dilmen NTV'de müsabakayı yorumladı. 

"TOP RAKİPTEYKEN ANALİZ"

Maç tahminlerini yazsak Sivas deplasmanında Beşiktaş'ın 3-0 kaybedeceğini söylemezdik. Bugün de Beşiktaş'ın kazanma ihtimali yüksek olan bir maçtı. Futbol öyle bir oyundur ki, Abdullah Avcı'nın ve bu tip teknik direktörlerin oynattıkları oyunlar üzerine top Başakşehir veya Beşiktaş'tayken biz analizini yaparız. Top bir de rakipteyken analiz yapmak lazım. 

"ABDULLAH AVCI İLK KEZ ARKASINDA 30.000 TARAFTARLA MAÇA ÇIKTI"

Milli takım teknik direktörlüğünü yapan Abdullah Avcı, kulüp bazında ilk defa hayatında 30.000 seyirci arkasında maça çıktı. Her röportajında bunu ısrarla söyledi. Maçın devamını oynamak, seyircisiz ortamda farklı, seyircili ortamda farklıdır. 

"BEŞİKTAŞ İKİNCİ YARIDA DÖNEN TOPLARI ALDI"

Sadece Beşiktaş oynarken değil, top rakipteyken Beşiktaş'ın top kazanma süresine bakmak lazım. İkinci yarıda süre azaldı. Sırrı sadece pas takımı değil. Başakşehir topu çabuk alıyordu. Orta gol oldu ama bütün dönen topları Beşiktaş almaya başladı. Beşiktaş ikinci yarıda topları çabuk kazanmaya başladı. 

"CANER ERKİN, VİDA VE OĞUZHAN"

Caner Erkin günün en iyilerindendi. Vida ve tabi ki Beşiktaş için çok önemli olan Oğuzhan. 

İLK YARIYA DAİR YORUMLARI:

"Ben beğenmedim Beşiktaş'ı. Abdullah Avcı için önemli maç. 4 yıl aradan sonra teknik adam değişti. Beşiktaş'ı beğenmedim. Bir geçiş dönemi var ama Abdullah Avcı bu takımı pas takımına çeviremiyor, ikilemde kaldı. Bu takımdan, Başakşehir oyununu istemek, bu taraftar ve kadro ile olmaz.

Bu seyircinin sana avantajı var ama bu oyuna karşı yok. Daha önce aynı şeyi Fenerbahçe'de Aykut Kocaman da yaşadı. Emre gibi Medel oynayamaz. Aynı şablona Medel'i yazamazsın, Emre gibi 40 metre top atamaz. Farklı tipte oyuncular."