Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş bu kadar panik halinde oynayamaz."

Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş bu kadar panik halinde oynayamaz."

Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde bu akşam Beşiktaş kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 5. Hafta mücadelesinde Beşiktaş Evku Yeni Malatyaspor'u Vodafone Park'ta ağırlıyor. Halil Umut Meler'in düdük çaldığı karşılaşmanın ilk yanrısı golsüz eşitlikle tamamlandı. 

Karşılaşma sonrası spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen, müsabaka ile ilgili Beşiktaş'ı beğenen bir futbol adamıyım. Beşiktaş'ın kötü oyunundan birini bugün ilk yarıda gördüm. Şenol hoca başta olmak üzere bir gerginlik var. Tuhaf bir durum var, Beşiktaş gerginliğini atmalı. Beşiktaş tecrübeli bir takım. Beşiktaş bu kadar panik halinde oynayamaz.

30 küsürüncü dakikada 16 faul vardı, faul sayısı çok yüksek. Beşiktaş'ın kazanması için sakin olması lazım. Beşiktaş'ın forvet arkası da, diğer forvet arkaları gibi olmalı. Alex ve Talisca gibi 15'er gol atan forvet arkaları olmalı. Muhtemelen hoca, Babel'i yorgun diye oynatmadı. Tolgay ile Babel'in kilit oyuncular olacağını düşünüyorum.

Devrede tamamen sakin bir Şenol Güneş olmasını beklerim, liderin sakinliği aşılaması gerekiyor. 'Beyler, ne yapıyorsunuz' demekle falan olmaz. Beşiktaş'a telaş yakışmıyor, kötü oyun olarak dönüyor. Çok gerginler." dedi.

 

Etiketler :