Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş ikinci yarı ya lider ya da..."

Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş ikinci yarı ya lider ya da..."

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı spor yazarı Rıdvan Dilmen değerlendirdi. Sabah Gazetesi'ne ilk yarıyla ilgili görüşlerini dile getiren Rıdvan Dilmen çarpıcı yorumlar yaptı. İşte Dilmen'in Beşiktaş sözleri...

Ajans Beşiktaş - Sabah Gazetesinde ilk yarı ile ilgili görüşlerini anlatadan Rıdvan Dilmen Vida trasnferi hakkında, "İyi futbolcu. İyi transfer yaptılar. Zaman zaman kenarda da oynatabilirler. Transfer politikalarını bilmiyorum düşündükleri vardır. İlk yarı itibariyle Pepe-Tosic ikilisi iyiydi. Ama Vida, Pepe'nin yanındaki ikinci oyuncu olacak o kesin." ifadelerini kullandı. 

"BEŞİKTAŞ İKİNCİ YARI YA LİDER YA DA..."

İki yıl üst üste iyi oynayarak şampiyon oldu. Belki bu başarılar nedeniyle biraz doyum olmuş olabilir. Bir de transferlerde Pepe'nin yüzde 100 veriminin dışında Medel ve Negredo yeni toparladı. Lens de kıpırdamaya başladı. İkinci yarının lideri veya ikincisi olacağını düşünüyorum. İkinci yarı en çok onlar puan toplar ama şampiyonluğa yeter mi bilmem. Güneş'ten konuşuyorken Habertürk'e verdiği son röportajında "Federasyon beni kullandı, ben de kendimi kullandırdım" sözlerine takıldım. Bence 5 aydır söylemek istediği şeydi bu… Ancak bu sözlerini aynı günün akşam saatlerinde yalanlaması da bana tuhaf geldi. Mutlaka düzeltmesinin bir sebebi vardır!

Etiketler :