Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş'ta büyük bir güven problemi var"

Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş'ta büyük bir güven problemi var"

Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında Vodafone Park'ta M. Başakşehir ile karşılaşıyor. 

Ajans Beşiktaş - Rıdvan Dilmen NTV'de müsabakayı yorumladı:

"ÇOK KÖTÜ MAÇ OLDU"

"Çok kötü maç oldu. Beşiktaş, puan kaybettiği Rizespor maçından daha kötü bir futbol ortaya koydu. Başakşehir'in yedeklerine bakın, çok iyi takım çıkar. Bu takım 10 puan kaybetti. Beşiktaş ise 3 maçın içeride oynadı ve toplamda 10 puan kaybetti.

"BAŞAKŞEHİR ADINA BAŞARISIZLIKTIR"

Tamamen havlu atmış Beşiktaş'ın bu motivasyondaki oyununu yenememek Başakşehir adına başarısızlıktır. Beşiktaş'ta büyük bir güven problemi var. Beşiktaş geçen sene 5. hafta 11 sarı kart, 1 kırmızı kart vardı. Bugün itibariyle 17-18 sarı kart, 2 kırmızı kart oldu. Hem pozisyon veriyorsunuz, hem çok kart görüyorsunuz."

İlk yarı bitiminde NTV yayınında maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"İlk yarının sonundaki pozisyon, bariz gol şansından kırmızı kart gibi gözüküyor. Suat Arslanboğa, Douglas'ı atmamak için bitirdi zaten, VAR ile falan uğraşmayayım dedi. Ayaküstü gördüğüm, bariz gol şansından kırmızı kart. Gitmek isteyen Başakşehirli oyuncu.

Başakşehir bir tık daha iyi gibi gözükse de, izlediğim en kötü maçlardan. Bayağı kötü bir oyun. Bir tane gol pozisyonu yok.

Beşiktaş 5. haftada, daha devre arasında, 16 sarı, 2 kırmızı kart gördü. 5. haftada forvet arkasındaki oyuncu cezalı duruma düştü. Bunun bir sebebi olmalı.

Suat Arslanboğa, son dakikada VAR'a gitmemek için bastı düdüğü ve rakibe verdi. Geçen hafta VAR'daki hakem sahada, sahadaki VAR'daydı. Bu hafta VAR'daki sahada, sahadaki VAR'da."

Etiketler :