Rıdvan Dilmen: "İsmail Er, Fenerbahçe kongre üyesiymiş. Beşiktaşlılar, Fenerbahçeliler duysun"

Rıdvan Dilmen: "İsmail Er, Fenerbahçe kongre üyesiymiş. Beşiktaşlılar, Fenerbahçeliler duysun"

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Türk futbolundaki yapılanma hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Türk futbolundaki yapılanma hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"Bu yıl tuhaf bir durum oldu. Serdar Tatlı diye eski hakem, benim de tanıdığım sevdiğim bir arkadaş geldi. Daha ilk hafta oynandı. Lig dizayn ediliyor, Rıdvan Dilmen sezonu gibi şeyler yaşandı. Diyelim ki ben getirdim. Lig daha yeni başladı, bu arkadaş ne yaptı? Düzgün bir arkadaştır. Komitesindeki kimseyi de tanımam. Zekeriya Alp geldi, Yusuf hoca geldi o zaman öyle demediniz. Dizayn nasıl olur anlatacağım birazdan. Devletimizin temiz eller operasyonu gibi Türk futboluna operasyon yapması lazım."

"Rasim Ozan Kütahyalı, sen şike sürecinde FETÖ'nün yanındaydın. Onların medya grubundaydın. Şimdi maskeyi takmışsın Beyaz TV'de çıkıyorsun. Bu Beyaz TV kimin kanalı Osman Gökçek'in Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in kanalı."

"Defol git bu ülkeden İbrahim Seten! Rasim'ini de İsmail'ini de al git... "İbrahim Seten Fenerbahçeliymiş ya! Bir de İsmail Er var. Sizlere söylüyorum Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar! Bunların bu kadar FETÖ'ye desteği. Operasyon olduğunu gördükleri halde, neden bu kadar böyle yapmıyorlar da, biraz daha hapis yatsın diye uğraşıyorlar."

''İbrahim Seten, Serdar Güzelaydın ve tayfası Fatih Terim'i Milli Takım'dan gönderdi. Bu saydığım isimler hocanın ayağını kaydırdı. Sayın Cumhurbaşkanımız, Fatih Terim'i çok sever. Fatih Hoca da çok sever kendisini.''

"Hala A Spor'da 2011'de şike olmuştur deniliyorsa orada sorun var demektir."

''Beşiktaş 2 sene üst üste şampiyon olduktan sonra İbrahim Seten Şenol Güneş e seni ordan alıyoruz dedi.''

"Anlattıklarımın hepsi gerçektir."

Etiketler :