Rıdvan Dilmen, Şenol Güneş'ten özür dilediğini açıkladı

Rıdvan Dilmen, Şenol Güneş'ten özür dilediğini açıkladı

TRT Spor kanalında değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'dan önemli açıklamalar...

Ajans Beşiktaş - Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş için şunları dedi:

"Şenol Güneş'in 'şeytan' sözü olmadı. Bir şey diyecekse beni telefonla arar söyler. Yaşım 55, tıfıl bir adam değilim. 55 yaşındaki insana şeytan denmez. Öğrenmenin yaşı yok Şenol hocam.

Şenol Hoca'ya mesaj attım. 'Sizinle 36 yıldır tanışıyoruz, ne sizin bana, ne de benim size saygısızlığım olmadı' dedim. Şenol Hoca'ya 'Evet, büyütmüş olabilirim, özür dilerim. Ama bir dileğim olacak, lütfen bana şeytan demeyin' yazdım. Zaten sevmediğim bir lakaptı, ben jübilemi yapınca gitti.

Hoca sen bana şeytan dersen, her yere çekilir o. Benim yaptığım bir şey değil, başka kanallarda kevgir yapıyorlar insanları..."

1) RIDVAN DİLMEN NE DEMİŞTİ?

Rıdvan Dilmen, derbi maçın ardından NTV Spor'daki %100 Futbol programında, Şenol Güneş'e gönderme yapmıştı. Dilmen, "Centilmendir ya Şenol Hoca. Bak şimdi neler diyecek. 9 puan öndeyken hepimiz Fair Play'iz. Bak şimdi neler diyecek." ifadelerini kullanmıştı.

2) ŞENOL GÜNEŞ NE CEVAP VERMİŞTİ?

Şenol Güneş ise Dilmen'in bu sözlerine basın toplantısında şöyle cevap vermişti:

"Bazı arkadaşlar şeytanlık yapıyor, ben yapmak istemiyorum. Hiçbir zaman provoke yapmıyorum. Kaybettiğim ve kazandığım zaman aynıyımdır. Ama şeytani düşünceleri olanların bu düşüncelerini başka yere taşımalarını istiyorum. Benim üzerimden muhakeme yapmamalarını istiyorum. Kaç puan önde olursak olalım, kaç puan geride olursak olalım bugün konuşacaklarım aynı şey. Belki lafı hakeme getirmek istiyor."

Etiketler :