Rıdvan Dilmen: "Travmalardan bugüne..."

Rıdvan Dilmen: "Travmalardan bugüne..."

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Kayserispor mücadelesini böyle yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de 13. haftanın perdesi Vodafone Park'ta kapandı. Ligde son 4 maçını kazanarak zirve yürüyüşüne başlayan Beşiktaş, Kayserispor'u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 4 golle kazandı ve sahadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı. Beşiktaş Süper Lig'de yeniden dirildi ve aldığı kritik 3 puanla zirve yarışının en büyük ortaklarından oldu. Puanını 24 yapan Beşiktaş, ezeli rakiplerini de geride bırakarak ligde 3. sıraya yerleşti.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı:

"TRAVMALARDAN BUGÜNE"

Wolverhampton maçını hatırlıyorum. Abdullah Avcı istifa sesleri. Sergen Yalçın tezahüratları. Yönetime protestolar. O günlerden bugünlere geldi. Coşkulu bir Beşiktaş vardı zaten. Ancak yepyeni bir teknik adamla farklı bir dizilişle, farklı bir sistemle başladılar. Öne geçemedikleri maçlarda sıkıntı yaşadılar ve kazanamadılar.

"BURAK YILMAZ SAHANIN YILDIZIYDI"

Burak Yılmaz tartışmasız sahanın yıldızıydı. Çok iyi oynadı. Kayserispor zaten kendisini devreya atmaya çalışan ve sorunlarla boğuşan bir takım. 

"ÖNEMLİ BİR SÜREÇ"

Beşiktaş bugün şu anda yakaladığı seri ve Abdullah Avcı'ya duyulan sevgi, kazanılan özgüvenle 3. sıraya yükseldi. Önemli bir süreç bu zaman. Rakiplerinin de önüne geçti. Travmalardan bugüne."

İLK YARI İÇİN NE DEDİ ?

İlk 45 dakikayı usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Beşiktaş'ın güven kazandığını vurgulayan Dilmen, ''Beşiktaş 1-0, 1-0 kazanarak stratejik maçlarından 3 puanla ayrıldı. 5'li maçlar da kazanacaklardır. Beşiktaş, kaleci Lung'u şut manyağı yaptı. Antrenman maçında bu kadar pozisyona giremezsin. Burak Yılmaz'ın golünü 15-20'li yaşlarda uzak köşeye vurursun. Burak gibi tecrübeli olunca yakın köşeye vurursun." diye konuştu.

Gökhan Gönül'ün golünden önce topun dışardan çevrilip çevrilmediği ile ilgili sorulan soruya Dilmen, ''İnsanların aklıyla alay edilmesin. Bu pozisyonla ilgili biz ofsaytı merak etmiyoruz ki, bize gösterin en azından çıktı mı çıkmadı mı bakalım. Caner Erkin'in pozisyonunda çıkıp, çıkmadığını iki saat sonra vermesinler. Bize vermesinler de hakeme anında versinler." cevabını verdi.

Etiketler :