Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş-Trabzonspor maçı yorumları

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş-Trabzonspor maçı yorumları

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ta konuk oldu. Vodafone Stadyumu'nda oynanan maçta Sergen Yalçın yönetimindeki Karta Kartal, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçta 2-1 öne geçti. Art arda gelen atakların ardından golü bulamayınca 90'da Sörloth'un golüyle maç 2-2 berabere son buldu.

Maç sonunda NTV'de değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"Fırat Aydınus'u tebrik ederim. Bir iki hatası var ama oyunun bu temposuna onun da katkısı var. Bütün taraftarlar adına da iki takıma teşekkür etmeliyiz.

Trabzonspor, Alexander Sörloth'un parasını hemen yatırsın. Bu bildiğin melek yüzlü canavar.

Beşiktaş, bir Anadolu takımıyla oynasaydı 6-1 yenerdi. 1-0 ile 2-1 arasında oynanan oyun nasıl söylenir, filmlerde Kızılderililer gider ya, aynı öyleydiler. Ama Sörloth ve Uğurcan farkı ortaya çıktı. Beşiktaş 2 puan kaybetti.

Beşiktaş için eşik maçıydı artık şampiyonluk yarışında olduklarını düşünmüyorum. Final maçı olarak gördüler, son kurşunu attılar, bir daha stat da böyle dolmaz. Sergen Yalçın'ın da bu saatten sonra yapacak bir şeyi kalmaz. Fenerbahçe yarın eşik maçını oynayacak.

Galatasaray, Kadıköy'de kazandı diyelim 45 yaptı. Trabzonspor da Yeni Malatyaspor'u yenerse 48 yapacak ama Galatasaray maçına TT Stadı'na gelecek. Fenerbahçe de Beşiktaş gibi eşik maçını oynayacak. Derbide yenilirse şampiyonluk şansı biter.

Sergen Yalçın 'Biz şampiyonluğa sonuna kadar oynayacağız' deseydi, hepimiz gülerdik. Doğru bir açıklama yapmış, önümüzdeki senenin planlarını yapacaklarını söylemiş.

Atiba'nın pozisyonunu görmedim, çok değerlendirmek istemiyorum. Oyunun 1. dakikasında Sosa'ya verilen bir faul var, ayağı kayıp düşen oyuncuya faul veriyorsun. Atiba'ya yapılana göre bu daha ağırdı.

İnsanlar sanıyor ki Bakan Bey aradı 'Bunun cezasını indirin, kaldırın' dedi. Bunun intibasını yaratmak çok kötü bir şey. Ali Koç ve Mustafa Cengiz, genel anlamda güzel şeyler söyledi. Ancak Ali Koç'un 'Futbola siyaseti karıştırmayın' sözünü gazetelerde var mıydı?"