Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçı için Rodallega'yı özel olarak hazırlıyor! "Pazartesi senin maçın olsun"

Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçı için Rodallega'yı özel olarak hazırlıyor! "Pazartesi senin maçın olsun"

Burak Yılmaz'ın yokluğunda formayı Rodallega’ya vermeye hazırlanan Trabzonspor’un hocası, yıldız forveti şu sözlerle motive ediyor: “İdmanlardaki hırsını Beşiktaş karşısında da göster."

Ajans Beşiktaş - Pazartesi günkü kritik Beşiktaş maçı öncesi Trabzon’da 1 numaralı soru işareti; forvette kimin oynayacağı. Cezalı Burak Yılmaz’ın yokluğunda N’Doye ile Hugo Rodallega arasında seçim yapacak olan teknik direktör Rıza Çalımbay, son 2 idmanda Rodallega’yı 11’de görevlendirdi. Kolombiyalı forvetin antrenmanlardaki hırsından çok memnun olan Çalımbay, öğrencisiyle sık sık motivasyon konuşmaları yapıyor. Fırtına’nın hocası, “İdmanlardaki hırsını ve isteğini Beşiktaş karşısında da göster. Kalitene güveniyorum, pazartesi senin maçın olsun” diyor.

15. haftadaki Kasımpaşa maçından bu yana ligde gol atamayan Rodallega, sezonun ilk yarısında oynanan ve 2-2 biten Beşiktaş karşılaşmasında ise 1 kez ağları havalandırmıştı.

İlk maçta atmıştı

Toplamda Kartal’a karşı oynadığı 5 maçta 5 golü bulunan tecrübeli santrfor, Beşiktaş’ı yine boş geçmeyip, Bordo- Mavililer’e galibiyeti getirmek istiyor. Mevcut tabloda Rıza hoca, maça Rodallega ile başlayıp, N’Doye’u gidişata göre ikinci yarıda görevlendirmeyi düşünüyor.

İdmanda şov yaptı

Trabzonspor’un dünkü idmanın ikinci bölümünde oynadığı çift kale maça Rodallega damgasını vurdu. Yıldız futbolcu attığı gollerle “Hazırım” mesajı gönderirken, teknik heyetten alkış aldı. Kolombiyalı santrfor, pazartesi günkü Beşiktaş maçında patlama yapmak istiyor. (Fanatik)

Etiketler :