Rıza Çalımbay, oyuncularına Beşiktaş'ı ezberletiyor

Rıza Çalımbay, oyuncularına Beşiktaş'ı ezberletiyor

Trabzonspor'da Beşiktaş karşılaşması öncesinde izin sona ererken Rıza Çalımbay, hafta boyunca oyuncularına siyah beyazlıları ezberletecek.

Ajans Beşiktaş - Rıza Çalımbay'ın analiz ekininin Beşiktaş adına çok detaylı bir rapor hazırladığı öğrenilirken, tecrübeli teknik adam rakibin kazandığı ve kaybettiği maçlardaki artılarını eksilerini oyuncularına anlatacak.

Burak Yılmaz'ın cezası nedeniyle oynamayacağı karşılaşmada hücum hattında avantajı eline geçirmek isteyen Çalımbay, takımın bu sene büyük maçlardaki kaybetmeme alışkanlığıyla oyuncularını motive edecek.

Diğer yandan Trabzonspor'da bu sezon oynanan diğer büyük maçlarda olduğu gibi yönetimin takım üzerindeki motivasyonu Beşiktaş maçında da sürecek.

Bordo mavili yönetimin hafta boyunca futbolcularla birlikte olması beklenirken, başkan Muharrem Usta'nın da katılacağı bir yemek organize edileceği öğrenildi.

Diğer yandan Trabzonspor'da yönetim kurulunun aldığı kararla Beşiktaş karşılaşmasında daha önce büyük maçlar adına uygulanan prim sisteminin devreye gireceği belirtildi. (Bein Sports)

Etiketler :