Rıza Çalımbay: "Şenol Güneş görevdeyken..."

Rıza Çalımbay: "Şenol Güneş görevdeyken..."

Rıza Çalımbay'dan flaş sözler: "Şenol Güneş oradayken Beşiktaş'a talip olmadım"

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolun gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Çalımbay, Beşiktaş'ın başına geçmek istediği şeklinde çıkan haberlerin yanlış aksettirildiğinin altını çizerek, "Bana, 'Şenol Güneş'in sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Size teklif gelirse Beşiktaş'ın başına geçer misiniz?' diye soruldu. Ben de geçmek isterim dedim. Ama Şenol Güneş görevdeyken ben Beşiktaş teknik direktörlüğüne talip olmadım" diye konuştu.  Ayrıca deneyimli teknik adam, Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak konusunda da flaş sözler sarf etti.

İşte Rıza Çalımbay'ın açıklamaları:

"Beşiktaş’ın yaşadığı sıkıntıları diğer takımlar da yaşıyor. Bunlar gelip geçici. Devre arasını tabi ki iyi şekilde değerlendirmek gerekiyor. Ligin ilk yarısındaki birkaç maç sezonun kaderini belirleyecek maçlar. Artık telafisi olmayan maçlar oynayacaklar. Devre arasını iyi değerlendirirse Beşiktaş toparlar. Sakatlıkların çok olması da Beşiktaş’ı etkiledi. Devre arasında bazı şeyler düzelecektir.

"Şenol Güneş varken, o koltuğa talip olmadım"

"Benim, Şenol Güneş görevdeyken gidip görüşmem mümkün değil. Beşiktaş yönetimi de böyle bir şey yapmaz. Şenol Güneş’e çok saygı duyuyorum. Ona saygımız sonsuzdur. Bir tek Şenol Güneş değil, bir teknik adam çalışırken gidip talip olmak kimseye yakışmaz. Bana, 'Şenol Güneş'in sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Size teklif gelirse Beşiktaş'ın başına geçer misiniz?' diye soruldu. Ben de geçmek isterim dedim. Ne diyelim, çalışmayız mı diyeyim? Ama Şenol Güneş görevdeyken ben Beşiktaş teknik direktörlüğüne talip olmadım. Maalesef bazı şeyler çarpıtıldı. Böyle bir şey olmaz. Bana yakışmaz." (Ajans Spor)

Etiketler :