Robben'in işini Babel bitirecek

Robben'in işini Babel bitirecek

Beşiktaş, Hollandalı Dünyaca ünlü süperstar Arjen Robben'i mi transfer ediyor? Siyah beyazlı takım için flaş Arjen Robben transferi iddiası gündemde...

Ajans Beşiktaş - Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Pepe'den sonra bir dünya yıldızını daha isteyen Beşiktaş, Arjen Robben için Ryan Babel'i görevlendirdi. Önce Babel vatandaşını ikna edecek ve ardından da Beşiktaş onunla masaya oturup, mutlu sona ulaşacak. Bu sezon başında Real Madrid tarihinin en önemli savunma oyuncularından biri olan Pepe'yi kadrosuna katarak, dünya futbolunun dikkatini çekmeyi başaran Beşiktaş, gelecek sezonki bombasını şimdiden belirledi.

MİLLİ TAKIMDAN ARKADAŞI RYAN BABEL DEVREDE 

Siyah-Beyazlılar'ın, daha önce de gündemine gelen Arjen Robben için bir kez daha harekete geçtiği öğrenildi. Bu kez işi sıkı tutan ve Hollandalı yıldıza yeni sezonda forma giydirmek isteyen Kara Kartal, transfer sürecinde Ryan Babel'i başaktör olarak kullanacak. Babel'in, daha önce milli takımda da beraber forma giydiği vatandaşını ikna etmek adına çalışmalara başladığı ve bu konuda önemli bir yol kat ettiği öğrenildi.

 

Etiketler :