RÖPORTAJ | "Beni iyileştiremediler"

RÖPORTAJ | "Beni iyileştiremediler"

Omuzundan geçirdiği sakatlık yüzünden tam 2 sezondur adeta kabus dolu günler geçiren Veli Kavlak, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezonda sahalara geri dönmesi beklenen ve birçok Anadolu takımının listesine giren Veli Kavlak, Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'ın sunduğu Mixed Zone programına konuk oldu.

"Sakatlığımla ilgili tedavime devam ediyorum" diyerek sözlerine başlayan başarılı oyuncu, "Şu an her şey çok iyiye gidiyor. 6 haftaya kadar sahalara döneceğim. Hedefim bu. Yani bir dahaki ay sonuna denk geliyor bu. Bir futbolcu için en zor süreçlerden biridir, sakatlık süreci. Siz tek başınıza spor salonunda çalışırken arkadaşlarınız sahada idman yapıyor. Çok kötü bir durum bu" açıklamasında bulundu ve ekledi:

'2 yıl daha sözleşmem var'
"Bunlar futbolda olan şeyler. Sakatlık var. Uzun süredir ayrı kalmaam kötü oldu. Bunun da nedenleri var. Neden bu kadar uzadığına dair nedenler var. Detayına girmeye gerek yok. Bundan sonra önümüze bakmak zorundayız. Beşiktaş'la 2 yıllık daha sözleşmem var. Kalabilirim de, gidebilirim de, kiralık da gidebilirim. İlk hedefim şu anda sahalara bir an önce geri dönebilmek. Başka bir şey düşünmüyorum. Futbolu çok özledim, inanılmaz bir olay oldu.  İnsanlar beni nasıl tanıdıysa o şekilde hırslı dönmek istiyorum. Transfer işleriyle menajerim ilgileniyor. Şimdilik bir girişim hiç olmadı. Yazılanların hepsi spekülasyon şu anda. 6 hafta sonra sahaya dönmekten başka bir şey yok.


'Şenol hocayla sorun yok'
"İnsanlar hep konuşuyor 'oynayamadı' diye. 'Şenol hoca şans vermedi' diyenler var, öyle sanılıyor. Ancak ben bir türlü iyileşemedim. İyileşseydim oynardım. İyi olduğum her zaman da oynadım. İnsan sağlıklı olmadığı zaman böyle oluyor. Hocayla ilgili bir problem varmış gibi gösterildi ama kesinlikle böyle bir şey yok. Sakatlığım iyileşmedi, beni iyileştiremediler. Sadece bunu söylüyorum."