RÖPORTAJ | "Futbol demek Şenol Güneş demek"

RÖPORTAJ | "Futbol demek Şenol Güneş demek"

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, tecrübeli çalıştırıcıyı anlattı: 50 yılını futbola vermiş bir isim. Bazen tesisleri arıyorum. Hoca sabah 08.30'da işbaşı yapmış. Onun gibi iş disiplini olan bir teknik direktör var mıdır, bilmiyorum. Boşuna Şenol Güneş olunmuyor.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, hem kendisinin hem de Başkan Fikret Orman'ın teknik direktör Şenol Güneş'le aile dostu olduğunu söyledi. Çebi, "Güneş'le iki Trabzonlu olarak babadan kalma bir dostluğumuz var. Şenol hocam ile camiamızın dokusu da uyuştu. Jübilesini yaptığı kulüp olarak Beşiktaş'la ve Beşiktaşlılar ile her zaman özel bir bağı var" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı için "Futbolun patronu" ifadesini kullanan Çebi, sözlerini şöyle sürdürdü:

BANA DEMİR VE İNŞAATI SORUYOR
"50 yılını futbola vermiş ve başarılı olmuş deneyimli bir teknik adamdan bahsediyoruz. Futbol demek Şenol Güneş demek. Futbol sohbeti yaptığımız oluyor ama biz buluşmalarımızda genelde ekonomi, siyaset, sanat ve Trabzon'la ilgili de konuşuyoruz. Eski dostlar arkadaşlıklar.... Ekonomiye çok meraklı ve ilgili. Demir, inşaat o konularda sorular sorar. Entelektüel birikimi kadar iş hayatının dinamiklerine de yakın biri. Şenol Güneş, titiz ve çalışkan, mükemmeliyetçi bir insan. Bazen tesisi arıyorum. Hoca 08.30'da işbaşı yapmış. Tesislerde çok mesai harcıyor. Bu kadar iş disiplini olan başka bir teknik adam var mıdır, bilmiyorum. Şenol Güneş boşuna olunmuyor."

EZBERLERİ BOZDUK, DEVAMI GELECEK
Ahmet Nur Çebi, üst üste ikinci şampiyonluğun camianın seri başarıya olan inancını pekiştirdiğini ve kamuoyunun ezberini bozduğunu da dile getirdi. Çebi, "İnşallah devamı gelecek. İki yıl önce Bilic'le kaçan şampiyonluğa üzülüyorum. Stadımızın olmaması, her hafta deplasmanda oynayışımız hem takımı hem de bizleri çok yordu. O haftalarda takımı ayakta tutamadık. Şimdi her açıdan, her mücadeleye hazırız" diye konuştu.

6 YILDIZLI HİZMET 3 YILDIZLI SONUÇ
Sorumlu olduğu Nevzat Demir Tesisleri'nde takıma mükemmel bir hizmet verildiğini vurgulayan Çebi, "30 kişi, takıma 6 yıldızlı otel kalitesinde hizmet veriyor. Ben onlara gizli kahramanlar diyorum, bizim emekçilerimiz. En iyisini, en kalitelisini Şenol hoca istedi. Biz de hiçbir fedakarlıktan kaçmadık. 10 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptık. 6 yıldızlı hizmet, 3 yıldızlı sonucu getirdi" dedi. (Sabah-Fatih Doğan)