Ryan Babel, CNN'e konuştu! Başarının anahtarını açıkladı...

Ryan Babel, CNN'e konuştu! Başarının anahtarını açıkladı...

Beşiktaş'ın Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel, CNN Sport'a açıklamalar yaparken, Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı gidişatları ve siyah beyazlı taraftarlar hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı hakkında konuşan Babel, "Şu kesin, birçok iyi oyuncumuz. Tecrübenin ve uluslararası seviyeyi anlayan yerel oyuncuların karışımı iyi bir takımımız var. Herkesi çok iyi bir şekilde koordine edebilen tecrübeli bir teknik direktöre sahibiz. Biz oyuncular da birlikte çok iyi bir işbirliği içindeyiz. Belki de şu ana kadarki başarımızın arkasındaki anahtar budur" dedi.

Siyah beyazlı taraftarların yarattığı atmosfer hakkında da görüş bildiren 30 yaşındaki oyuncu, "Takımların buraya gelmek zorunda olduklarında gözlerinin korkabileceğinin kesinlikle farkındayım. Ayrıca, Liverpool ile Beşiktaş'a karşı burada ilk kez oynamak için geldiğim zamanı hatırlıyorum. Bu asla unutumayacağım bir an çünkü taraflar çok gürültülüydü. Deplasman takımı üzerinde hafif bir etki yaratıyorlar. Şimdilerde bunun oldukça farkındayız ve bundan yararlanmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar bizim için çok iyi oldu" dedi. (Ajansspor)

Etiketler :