Ryan Babel'den Aboubakar açıklaması!

Ryan Babel'den Aboubakar açıklaması!

Ryan Babel, sosyal medyadan Vincent Aboubakar'ın maç sonunda Beşiktaş soyunma odasına gelmesi ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve eski takımı Porto'ya geri dönen Aboubakar, Porto-Beşiktaş maçı sonrasında siyah-beyazlı takımın soyunma odasını ziyaret etmişti. 3-1'lik Beşiktaş galibiyeti sonrası Portekiz basını, Aboubakar'ın Beşiktaşlı oyuncularla sevinmesine ateş püskürdü. Aboubakar'ın yakın arkadaşı olan Ryan Babel, sosyal medyadan konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. İşte Babel'in açıklaması:

"Bu yazıyı dün akşam Porto'ya karşı oynanan maçtan sonra gerçekleşen bir yanlış anlamayı düzeltmek için yazıyorum.  Sevgili dostum, kardeşim, eski takım arkadaşımız Aboubakar eski takım arkadaşlarını selamlamak için soyunma odamıza geldi. Geçmiş sezon Abou ile eski takım arkadaşlarımızın harika anıları paylaştıkları için herkes Abou'yu görmekten çok mutlu oldu.

Kişisel olarak Abou ile büyük bir bağ kurarım ve onu görmek heyecanlıydı. Beşiktaş taraftarlarının Abou'yu bir kişi olarak değil, aynı zamanda kulübü için yapmış olduğu işi de değerlendireceğini biliyorum. Besiktas taraftarlarının böyle bir anı görmek isteyeceklerini düşündüm.

O da bizi gördüğü için güldü ve mutluydu. Aboubakar bizi gördüğü için gülüyordu. Porto'nun yenilgisini kutladığını düşünmek aptallık.  Umarım bu her şeyi açıklığa kavuşturur."

screenshot_4-002.jpg