Ryan Babel'in menajerinden Galatasaray iddialarına cevap!

Ryan Babel'in menajerinden Galatasaray iddialarına cevap!

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel'in adı dün Galatasaray ile anılmıştı. Menajeri asıl sorunun "maaş" olduğunu söyledi. 

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel’in kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor. Bşiktaş’taki sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan 31 yaşındaki kanat oyuncusuyla, Flamengo ve Fiorentina’nın ardından Galatasaray’ın da ilgilendiği iddia edildi. 

Babel’in menajeri Winnie Haatrecht, yeni kontrat görüşmeleriyle ilgili olarak Fanatik gazetesinden Gökmen Özcan'a açıklamalarda bulundu.

G.SARAY İDDİASINI YALANLADI

Haatrecht, “Babel için Galatasaray’la anlaştığımız doğru değil. Şu anda sadece Beşiktaş’la görüşme halindeyiz. Ancak yeni anlaşmaya varabilmemiz zor görünüyor” ifadelerini kullandı.

MAAŞIN İYİLEŞTİRİLMESİNİ İSTİYOR

Kara Kartal’da 2.1 milyon Euro maaş alan yıldız ismin maaşının iyileştirilmesini beklediklerini söyleyen Winnie Haatrecht, “Babel ve ben, bu konuya bir çözüm bulunmasını bekliyoruz. Beşiktaş’ın yaptığı teklif, bizim taleplerimizi karşılamıyor. 

Babel, 2,5 sezondur bu kulüpte ve takıma yaptığı katkı ortada. Ancak takımda en az kazanan futbolcular arasında yer aldığı da açık... Ryan, hak ettiği zamlı bir kontrat istiyor ve umarım Beşiktaş bunu bize verir. Aksi durumda oyuncum için yeni bir çözüm bulmamız gerekecek” sözlerini sarf etti.

PAZARLIKLTA FARK 1,1 MİLYON EURO

Ryan Babel'in menajeri ile Beşiktaş arasındaki yeni sözleşme görüşmeleri sürüyor. Ancak şu ana kadar taraflar uzlaşma sağlayamadı. 32 yaşındaki futbolcunun sezon başına 3.3 milyon Euro'dan 3 yıllık mukavele istediği, buna karşılık siyah-beyazlıların 2.2 milyon Euro'dan 2+1 yıllık öneride bulunduğu öğrenildi. (Fanatik & Sabah)

İlgili Haberler
Etiketler :