Sağ bek için hedef Şener Özbayraklı!

Sağ bek için hedef Şener Özbayraklı!

2016-17 sezonunda Gökhan Gönül, Caner Erkin ve İsmail Köybaşı transferleri ile karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Fenerbahçe yine masada...

Ajans Beşiktaş - Devre arasında gücüne güç katmak için çalışmalarına şimdiden başlayan Siyah- Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in talimatları doğrultusunda bir golcünün yanı sıra kadrosunu bir de sağ bek ile takviye etmeyi planlıyor.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; savunmanın sağında Gökhan Gönül’ün alternatifinin olmaması nedeniyle bu bölgeye transferi şart koşan Güneş, Bursaspor’dan eski öğrencisi olan ve şu anda Fenerbahçe forması giyen Şener Özbayraklı’nın ismini yönetime verdi.

Sözleşmesi bitiyor

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Milli futbolcu için harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim, cüzi bir rakam karşılığında Ocak ayında transferi sonuçlandırmayı planlıyor. Bu sezon ligde sadece 8 maçta 590 dakika süre alan 28 yaşındaki oyuncunun da Kara Kartal’a gitmeye sıcak baktığı iddia ediliyor. Ancak Sarı-Lacivertli yönetim, bu konuda teknik direktör Ersun Yanal’ın kararını bekliyor.

Bu transfer görüşmeleri ise akıllara 2016-2017 sezonunu getirdi.

Karşılıklı hamleler

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş söz konusu sezonda Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamayan Gökhan Gönül’ü kadrosuna katmış ve rakibine büyük bir çalım atmıştı.

Sarı-Lacivertliler ise bu hamleye Beşiktaş’tan ayrılan İsmail Köybaşı’nı alarak cevap vermişti. O dönem Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayan Caner Erkin ise İnter’in yolunu tutmuştu. Ancak Milli oyuncunun İtalya macerası kısa sürmüş ve 2016-17 sezonu başında Beşiktaş’a transfer olmuştu.

Etiketler :