Saint-Etienne, santrafor için Cyle Larin’i düşünüyor!

Saint-Etienne, santrafor için Cyle Larin’i düşünüyor!

Forvet transferi yapmak isteyen Saint-Etienne, Beşiktaş'tan Cyle Larin'i listesine aldı.

Ajans Beşiktaş - Saint-Etienne, kış transfer dönemi boyunca Mostafa Mohamed’i transfer etmek için çalıştı. Geçen yıl St. Etienne için 10 gol atan Bounga, bu sıralar eski formunda değil. Lig sıralamasında 16. sırada yer alan St. Etienne, 21 maçta attığı 20 golle Ligue 1’deki en kötü hücum istatistiğine sahip takımlardan biri.

Bu nedenle St. Etienne, Mostafa Mohamed’i transfer etmek istiyordu. Fakat burada Galatasaray devreye girdi ve oyuncuyu renklerine bağladı. Saint-Etienne, kış transfer döneminin bitimine 4 gün kala golcü arayışlarını sürdürüyor. Gelen haberlere göre Yeşiller; B Planı olarak, Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Cyle Larin’i belirledi.

B PLANI CYLE LARIN

Cyle Larin, Beşiktaş formasıyla Süper Lig’de 19 maça çıktı, 12 gol ve 2 asist kaydetti. 2017 yılında Türkiye’ye geldiğinde çok zorlanan ve Zulte Waregem’de bir yıl kiralık olarak oynayan oyuncu, kendini geliştirdi.

İyi kafa vuruşları olan ve kale önünde soğukkanlı davranan Larin, özellikle Rizespor karşısında 4 gol atarak harika bir performans sergiledi. Beşiktaş, Larin’i satmak zorunda değil ancak şu anda Everton forması giyen ve İstanbul kulübünün gündeminde olan Cenk Tosun için kadroda yer açmaları gerekiyor. Böyle bir durumda St. Etienne, Larin için devreye girecek. (Foot Mercato)

Etiketler :