Salih Uçan'ın Beşiktaş'tan alacağı belli oldu

Salih Uçan'ın Beşiktaş'tan alacağı belli oldu

Bu sezon Alanyaspor orta sahasının vazgeçilmez ismi haline gelen Salih Uçan, gösterdiği performansla Süper Lig devlerini peşine taktı.

Ajans Beşiktaş - Başta Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere Galatasaray ve Fenerbahçe de Salih Uçan transferi için devreye girdi. İşte yaşanan son gelişmeler...

YILDIZI FENERBAHÇE'DE PARLADI

Salih Uçan ikinci baharını yaşıyor. Fenerbahçe'de yıldızını parlattıktan sonra Roma'ya transfer olan fakat İtalyan devinde istediğini bulmayan Salih Uçan, önce Sion'a ardından Empoli'ye kiralık olarak gönderildi.

ALANYASPOR İLE KENDİNE GELDİ

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kariyeri düşüşe geçen ve gözden düşen Salih Uçan, Aytemiz Alanyaspor ile hayata döndü. Geçtiğimiz sezon Erol Bulut'un şans vermeye başladığı Salih Uçan müthiş performansıyla yeşil sahalara fırtına gibi döndü.

ALANYASPOR'UN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Aytemiz Alanyaspor ile son 2 sezondur başarılı performans sergileyen Salih Uçan devleri peşine taktı. Başta Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere Galatasaray'la Fenerbahçe de Salih Uçan'ın peşine düştü.

BEŞİKTAŞ'TA MUTLU SON

Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan'ın yeni sezonda forma giyeceği takım belli oldu. Beşiktaş, Salih transferinde mutlu sona ulaştı.

PRENSİPTE ANLAŞTI

27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla yapılan görüşmelerin ardından prensip anlaşması sağlandı. Salih'in sözleşme detayları da ortaya çıktı.

3 YILLIK İMZA

Beşiktaş, yıldız futbolcuyla 3 yıllığına anlaşma sağladı. Salih Uçan Beşiktaş'tan senelik 8 milyon TL kazanacak.

1 HAZİRAN'DA AÇIKLANACAK

Transferin oyuncunun resmi olarak boşa çıkacağı 1 Haziran'da duyurulmasının planlandığı kaydedildi. (A Spor)