Sam Allardyce'den Cenk Tosun sözleri

Sam Allardyce'den Cenk Tosun sözleri

Everton Menajeri Sam Allardyce, Tottenham maçının kadrosunda Cenk Tosun'un olacağını söyledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'tan ara transfer döneminde 22 milyon euro bonservis bedeliyle Premier League ekiplerinden Everton'a transfer olan Cenk Tosun, ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Premier League'de hafta sonu deplasmanda Tottenham ile karşılaşacak Everton'da menajer Sam Allardyce düzenlediği basın toplantısında Cenk Tosun hakkında da konuştu.

Sam Allardyce, Cenk Tosun'a Tottenham maçının kadrosunda yer vereceğini söylerken ''Cenk iyi bir izlenim bırakmaya çok hevesli. Kadroda da yer alacak. Biz de sahada onun golcü özelliğini göstermesi için yardımcı olmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun'un takımın hücum gücüne önemli katkı sağlayacağına inandığını vurgulayan Allardyce, "Umarım  istediği gibi hızlı bir başlangıca imza atar ve her zamanki performansını sahaya yansıtır. Onun sayesinde hücum yönümüz, rakipler için daha büyük tehdit oluşturacak. Ara transfer sezonunda gelerek yeni bir takıma alışmak kolay değildir. Bunu da göz ardı etmemek gerekiyor." diye görüş belirtti.

Cenk'in performansından umutlu olduğunu kaydeden Allardyce, "Buraya gelmeyi çok istedi. Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden bir takımdan Premier Lig'e geldi. Kendini futbola adamış birisi ve oynama iştahını umarım sahaya yansıtır." değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler :