Sam Allardyce'ın en büyük kozu Cenk Tosun!

Sam Allardyce'ın en büyük kozu Cenk Tosun!

İngiltere Premier Ligi'nde yarın lider Manchester City'i ağırlayacak olan Everton'da menajer Sam Allardyce, milli futbolcu Cenk Tosun hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - İngiltere Premier Ligi'nde milli futbolcumuz Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton, yarın lider Manchester City'i ağırlayacak.

Goodison Park'taki dev maç için basın mensuplarının karşısına geçen Everton menajeri Sam Allardyce, mücadele öncesi yaptığı açıklamalarda Cenk'in önemine dikkat çekti.

Tecrübeli teknik adam, devre arasında Beşiktaş'tan rekor bir bedelle aldıkları milli futbolcu ile ilgili olarak "Cenk, maçı kazanmamız açısından kilit oyuncu olacak." ifadelerini kullandı.

Son haftalarda çok iyi defans yaptıklarına dikkat çeken Allardyce, Cenk'in yakaladığı şansları gole çevirmede çok başarılı olduğunu belirtirken "Girdiği pozisyonların yarısından fazlasını değerlendiriyor. Bu da onun ne kadar özel bir oyuncu olduğunu gösteriyor." şeklinde konuştu.

Merseyside ekibinin menajeri, Cenk'ten beklentilerinin attığı gollerle takıma daha çok puan kazandırması olduğunu da sözlerine ekledi. (Fanatik)

Etiketler :