Şampiyonlar Ligi gelmezse, Beşiktaş küçülmeye gidebilir!

Şampiyonlar Ligi gelmezse, Beşiktaş küçülmeye gidebilir!

Beşiktaş'ta son 2 sezonun şampiyonluğunun ardından geçtiğimiz yaz transfer sezonunda kalburüstü yıldızlar büyük maliyetlerle transfer edilmişti. Başkan Fikret Orman, büyük maddi yüklerin azaltılmasından yana. Bu sebeple yeniden 'Feda' gelebilir.

Ajans Beşiktaş - Osmanlıspor'u zorlanmasına rağmen 3-2 mağlup eden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne katılma umudunu son haftaya taşımasını bildi. Son hafta alınacak sonuçlara göre Kartal'ın Devler Ligi için ön eleme oynayıp oynamayacağı belli olacak. Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi umudunu kaybetmesi durumunda ise yönetimin yeni sezon için hazırladığı plan devreye girecek.

Başkan Fikret Orman ve yönetimin geldikleri ilk senede yaptıkları 'Feda projesine' bir anlamda geri dönülecek. Kadroyu gençleştirmeyi planlayan Siyah-Beyazlı yöneticiler, takımın yıldızlarına gelecek tüm teklifleri ise acilen masaya yatırılacak.

PEPE'YE 15, BABEL'E 13 MİLYON

En az 5-6 oyuncu ile yollar ayrılacak. Buradan gelecek sıcak para ile yetenekli gençler alınacak. Pepe, Adriano, Quaresma, Negredo ve Babel, Çin takımlarının gözdesi durumunda. Beşiktaş'ın Portekizli stoperi Pepe için en son Siyah-Beyazlı Kulübe 15 milyon euroluk bir teklif geldi. Babel'e gelen teklif ise 13 milyon euro seviyesinde. Adriano ve Quaresma içinde kulübe gelmiş resmi teklifler bulunuyor. Sezonun bitimiyle gelen teklifler bu oyunculara iletilecek. Siyah-Beyazlı Yönetim, sezon başı kampı başlamadan transfer konusunu bitirmeyi hedefliyor.

GENİŞ TRANSFER LİSTESİ HAZIR

Satışlardan gelecek sıcak paranın bir kısmı transfere harcanacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda geniş çaplı bir transfer listesi hazırlamış durumda. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da belirlenen oyuncuları bizzat kendisi izliyor. Bilindiği gibi en son Yunanistan'a giderek bazı karşılaşmaları canlı olarak izlemişti. Listedeki diğer isimlerle de görüşmeler yapılıyor. Şampiyonlar Ligi hedefi ortadan kalkmasıyla birlikte yapılan görüşmeler hızlanacak. Uzun görüşmeler sonrası hazırlanan listede bir çok yıldız adayının olduğu belirtildi. (Akşam)

Etiketler :