Sandro Wagner, Beşiktaş'a taraftar için gelecek

Sandro Wagner, Beşiktaş'a taraftar için gelecek

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın ayrılışının ardından transferi gündeme gelen Sandro Wagner'in taraftarı nedeniyle siyah beyazlılara gelmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Burak Yılmaz’ın Lille’e gitmek için ayrılması ile Sandro Wagner’in ailevi nedenlerden dolayı Çin’den ayılması aynı güne denk geldi. Üstüne üstlük siyah-beyazlıların Alman oyuncuya teklif yaptığı iddiaları ayyuka çıktı.

Wagner’e Almanya’dan da başta Hamburg olmak üzere üç teklifin olduğu konuşuluyor. Ancak 2 sezon önce Bayern Münih’le oynanan maçtan sonra Alman oyuncu, ''Beşiktaş taraftarına inanılmaz hayran kaldım. Ben bu gece inanamadım'' sözleri akıllara geldi. Ayrıca o maçtan sonra Alman oyuncu Beşiktaş taraftarına şapka çıkarmıştı. Wagner’in kariyerinin son sözleşmesinde Beşiktaş’a imza atabileceği hatırlatıldı.

Bayern’den Çin’e giderken yaptığı, “Artık Bundesliga’dan ayrılma zamanımın geldiğine inanıyorum. Yeni maceralara hazırım” sözleri gündeme geldi. Beşiktaş’ın taraftarıyla beraber Wagner’e yeni ve egzotik bir macera önerebileceği iddia edildi. (Fotospor)

Etiketler :