Santos, Adriano için devrede!

Santos, Adriano için devrede!

Beşiktaş'ın 34 yaşındaki savunma oyuncusu Adriano'ya ülkesi Brezilya takımları oldukça yoğun bir şekilde ilgileniyor. Brezilyalı futbolcunun ise Beşiktaş'la olan sözleşmesi sezon sonunda Haziran ayında son bulacak.

Ajans Beşiktaş - Global Esporte'nin haberine göre Brezilya Ligi takımlarından Santos, Beşiktaş'tan önce İspanya'da Barcelona forması giyen Adriano'yu bir an önce transfer etmek istiyor.

Ayrıca Brezilya basınının bildirdiğine göre Santos dışında birkaç takım da Adriano'yu kadrolarına katmak istiyor. 

Adriano da Brezilya'ya dönmek istiyor

34 yaşındaki futbolcunun da ülkesi Brezilya'ya dönmek istediği, bu yüzden de Santos'un transferi bir an önce açıklamak niyetinde olduğu da iddia edildi.

Beşiktaş'la 68 lig maçına çıktı

Adriano, Beşiktaş'a transfer olduğundan beri üç sezonda toplam 68 maça çıkarken 3 gol ve 7 asiste imza attı.

Sevilla kariyeri

Kariyerine Brezilya'nın Coritiba takımında başlayan Adriano, 2005 yılında İspanya'nın Sevilla takımına transfer oldu. Sevilla'da iki tane UEFA Kupası kazanan Adriano, bir kez de UEFA Süper Kupası'nı kazandı.

Barcelona kariyeri

Sevilla'da oynarken Katalan devi Barcelona'nın dikkatini çeken Brezilyalı futbolcu daha sonrasında 2010 yılında Barcelona'ya transfer oldu. 

Barcelona'da Adriano, iki kere Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşarken; dört kez de İspanya Ligi şampiyonluğu yaşadı. (Ajans Spor)

Etiketler :