"Sen bitti demeden bitmez"

"Sen bitti demeden bitmez"

İlaç firması İbrahim Etem-Menarini, “Cinsel Farkındalık Kampanyası”nda reklam yüzü olarak Sergen Yalçın'ı tercih etti.

Türkiye’deki 110 yılı aşan deneyimi ve İtalya’nın en büyük, Avrupa’nın en önemli ilaç şirketlerinden Menarini Group’un global bilgi birikimi ile toplum sağlığına katkı sağlayan projeler hayata geçiren İbrahim Etem - Menarini, erken boşalma konusuna dikkat çekmek için Türkiye genelinde bir “Cinsel Farkındalık Kampanyası” başlattı.

“Sen Bitti Demeden Bitmez” adlı kampanya İbrahim Etem - Menarini Pazarlama Müdürü Ecz. Rana Şengil ve kampanyanın reklam yüzü eski milli futbolcu Sergen Yalçın’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı.

Çırağan Sarayı'nda yapılan toplantıda konuşan Sergen Yalçın kampanyaya destek vermekten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Sen Bitti Demeden Bitmez, toplum sağlığı açısından çok faydalı bir kampanya. Fikir çok yaratıcıydı, konuyu uzatma golleri üzerinden anlatmak ince bir zeka ürünüydü. Ben de bu tip yaratıcı işleri seviyorum. Uzatma golleri de benim için ayrıca özel bir konu. Ben tüm erkeklerin çok ilgisini çekecek bir kampanya olduğuna inanıyorum. Umarım bu sayede daha fazla kişide doktora gitme ve doğru tedavi yöntemlerinden yararlanma konusunda bir bilinç oluşur” dedi.

Bu kapsamda “Sen Bitti Demeden Bitmez” adlı bir “Cinsel Farkındalık Kampanyası” hazırlayarak, hayata geçirdiklerini anlatan Rana Şengil şunları söyledi:

“Futbol ülkemizde hemen hemen tüm erkeklerin en çok ilgisini çeken spor dalı. Bu nedenle erken boşalmayı tabu olmaktan çıkarıp konuşulur hale getirmek için futbolu araç olarak kullandık. Kampanyamızda erken boşalma tedavisinden sonra yaşanan pozitif dönüşümü, futbol maçındaki uzatma dakikalarında atılan golün verdiği zevk ile eşleştirerek anlatmaya çalıştık. Çünkü sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşam için farkındalık, zamanlama ve kontrol ne kadar önemliyse, futbolda da bu kavramlar özellikle uzatma dakikalarında büyük önem taşıyor. Uzatma dakikalarında atılan gol nasıl heyecan ve mutluluk veriyorsa, atanı nasıl efsane yapıyorsa; biz de kontrolü eline alarak ‘Boşalma süreni ve aldığın zevki uzat’ diyoruz. Kampanyamız, en güvenli ilacın doktorun reçete ettiği ve yetkili bir eczaneden satın alınan ilaç olduğunu iletmesi ve internet üzerinden yetkisiz firmalardan alınan ilaç veya takviye kullanımlarının ileride büyük riskler oluşturabileceğini hatırlatması açısından da son derece önemli bilgiler veriyor. İbrahim Etem - Menarini olarak, Türkiye’nin her noktasına ulaşabilen bir firmayız. Bu kapsamda Türkiye çapındaki tüm eczanelerde erken boşalma ve tedavisi ile ilgili bilgilendirme broşürlerine ulaşmak mümkün. Erken boşalmanın çözümsüz olmadığını, hekime başvurulması gerektiğini daha fazla kişiye, doğru bir şekilde anlatabilirsek, daha sağlıklı ve mutlu bir toplum oluşturabileceğimize inanıyoruz.”

Kampanyayla alakalı olarak Sergen Yalçın'ın attığı son dakika gollerini senbittidemedenbitmez.com adlı internet sitesinden izleyebilirsiniz.