Şenol Güneş, 48 yıl sonra lise arkadaşlarıyla buluştu!

Şenol Güneş, 48 yıl sonra lise arkadaşlarıyla buluştu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş için bugün anlamlı bir buluşma için Trabzon'daydı.

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş, Trabzon Lisesi 1970-71 yılı 6 Edebiyat D sınıfındaki eski arkadaşları ile bir araya geldi.  48 yıl sonra mezun oldukları okulda buluşan sınıf arkadaşları, birbirleriyle hasret giderdiler.

İlk olarak okulun bahçesinde bir süre sohbet eden Şenol Güneş ve arkadaşları, daha sonra eski sınıflarına giderek yine eski sıralarında oturdular. Burada hayatta olmayan arkadaşları için yapılan duanın ardından tek tek isimler çağırılarak yoklama alındı.

1-237.jpg

Şenol Güneş burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Hayat bizi öyle bir sınıfa getirdi ki, yaşı büyük, küçük hep beraber burada okuduk. O zaman hababam sınıfı yoktu, hababam sınıfı aslında bizdik. 48 yıldır görüşmediğim arkadaşlar var. Saçı dökülen, kilo alan, zayıflayan arkadaşlar var ama en önemlisi sağlık. Aramızdan ayrılanlar var, onların mekanları cennet olsun. Bu çok önemli bir gündü. 48 yıl sonra bir araya gelmek kolay değil. Arkadaşlarımın emeği bende çok büyük. Biz birbirimizi etkileyerek büyüdük. O günkü sevgiler, ilişkiler hepsi farklıydı. Saf, temiz duygulardı. Şimdi yine birlikteyiz. Biz bir aileyiz. O aile olgusunu o günde bugün de gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. İçimizde hakimi, polisi, devlet memuru, iş adamı, sanatçı, sporcu hepsi çıktı öyle bir sınıftı burası. Benim futbolcu olmamda da buradaki arkadaşların hepsinin katkısı var"

Güneş, kendisine yöneltilen "Trabzonspor'un yeni formalarını beğendiniz mi?" şeklindeki soru üzerine "Diğerleri de çeşitlilik olarak olur ancak en asil bordo-mavi olanıdır" dedi.

1-236.jpg

Etiketler :