Şenol Güneş bir ilk peşinde!

Şenol Güneş bir ilk peşinde!

Teknik adamlık kariyerinde 19 kez konuk olduğu Kadıköy’de Fenerbahçe’ye karşı lig galibiyeti yaşayamayan Şenol Güneş, bu akşam çıkacağı 20. karşılaşmada bir ilki başarıp zafere uzanmayı hedefliyor.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Fenerbahçe’ye deplasmanda konuk olacak Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, derbiye bir ilk için çıkacak. Beşiktaş’ın başında 4. sezonunu geçiren Şenol Güneş, hem Kara Kartal hem de daha önce çalıştırdığı; Trabzonspor, Boluspor, Antalyaspor ve Bursaspor’dayken başaramadığı Kadıköy zaferini bu akşam elde etmeye çalışacak.

Daha önce teknik adam olarak Süper Lig’de 19 kez Fenerbahçe’ye konuk olan ve bu karşılaşmalardan 5 beraberlik ve 14 mağlubiyetle ayrılan Güneş, bu kez istediğini elde etmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe karşısında Süper Lig’de galibiyeti bulunmayan Şenol Güneş, Türkiye Kupası’nda ise Sarı-Lacivertliler’i yıkmayı başarmıştı. 21 Mayıs 2015’te Bursaspor Teknik Direktörü olduğu dönemde Kadıköy’e konuk olan Şenol Güneş’in takımı, Kanarya’yı 3-0’lık farklı skorla geçip kupada finale çıkmıştı. O dönemde Bursaspor’a Fenerbahçe karşısında farklı galibiyeti getiren golleri; Volkan Şen, Fernandao ve Şamil Çinaz kaydetmişti. (Fanatik)

Etiketler :