Şenol Güneş: "Borçlu olan biziz, taraftarlara iyi şeyler sunmak istiyoruz"

Şenol Güneş: "Borçlu olan biziz, taraftarlara iyi şeyler sunmak istiyoruz"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Vodafone Park'ta karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih'e karşı ilk maçı deplasmanda 5-0 kaybeden Beşiktaş, rakibini Vodafone Park'ta konuk etti. Beşiktaş, müsabakayı 3-1 kaybederek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Siyah-beyazlı takımın tek golünü Vagner Love kaydetti. Beşiktaş, maç boyunca oynadığı iyi oyunla taraftarları tarafından alkış aldı.

Mücadelenin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şu ifadeleri kullandı; "Sonuç olarak kaybettik. Eleme maçında Bayern Münih'a kaybetmek üzüntü verici. Yatırım olarak bizden daha fazla yatırım yapan bir takım ama ne olursa olsun sahada kazanmak önemli. Bu taraftarın önünde kaybetmek üzüntü verici. Ne yapacağımıza bakacağız. Tüm oyunculara, taraftarlara teşekkür ediyorum. Oynayan oyuncular, oyun olarak ellerinden geleni gösterdi. Oyun olarak değil ama sonuç olarak kaybettik. Şampiyonlar Ligi bitti, lig var, kupa var. Başakşehir maçı var. Tüm rakipler önemli, onlar da kendilerinden beklenenden daha iyi işler yaptı. Zor maç olacaktır, umarım ki kazanırız."

"Bu taraftarın karşısında kaybetmek üzüntü verici. 2-1'den sonra 2-2 yapabilirdik ama beklenmedik şekilde 3-1 oldu. Şu andan sonra artık yaptıklarımıza değil ne yapacağımıza bakacağız. Futboldaki 50. yılımı dolduruyorum. Yaptığınız işin karşılığı olarak takdir edilmek güzel bir şey. Borçlu olan biziz, taraftarlara iyi şeyler sunmak istiyoruz. Oraya gelen taraftarın iyi sonuçla, iyi futbolla ayrılmasını istiyorum."

Etiketler :