Şenol Güneş: "Çok basit goller yemeye devam ediyoruz"

Şenol Güneş: "Çok basit goller yemeye devam ediyoruz"

Spor Toto Süper Lig’de son iki maçında mağlup olan siyah-beyazlı ekip, 13. haftada bugün Ankaragücü’ne konuk oldu.

Ajans Beşiktaş - Maç sonu Şenol Güneş şu açıklamalarda bulundu:

"Oyuncular, maç yemeğinde çiçeklerle Öğretmenler Günü'mü kutladılar. Öğretmen asla 'İşe gidiyorum' demez, okula gider ve eğitir. Biz de işe gitmiyoruz, Ümraniye'ye eğitime gidiyoruz. Ankaragücü'nün çok sayıda taraftarı vardı, onları tebrik ediyorum. Ancak bizim bu anlamda sorunlarımız var. Bunlar üzücü. Ankaragücü taraftarı, bu şekilde takıma zarar verir. Mete Kalkavan, Fenerbahçe - Beşiktaş maçında da böyle olayları yaşamamıştı. Bugün de maç az kalsın tatil olabilirdi.

Çok basit goller yemeye devam ediyoruz. Şimdi Avrupa maçımız var, sonra diğer maçlara bakacağız. Gazetelerde oyuncularla ilgili yanlış şeyler var. Sakatlık süreleri, kadroya alınmamalarıyla ilgili. Ben de onlardan bilgi almak istiyorum. Adem Ljajic iyi oynadı, güzel de bir gol attı. Takım olarak yardımlaşarak oynadık. Bugün biz iyi niyetle iyi oynayıp, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İyi niyet, ölümden başka her şeyi yener."


Spor Toto Süper Lig 13'üncü hafta müsabakasında Beşiktaş deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 yendi. Ankara Osmanlı Stadyumu'nun zeminin bozuk olması nedeniyle Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 23'üncü dakikada Ljajic, 26'ncı dakikada Mustafa Pektemek, 44'üncü dakikada Güven Yalçın ve 88'inci dakikada Oğuzhan Özyakup kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golü 86'ncı dakikada El Kabir'den geldi.

Etiketler :