Şenol Güneş: "Daha tempolu oynamalıyız"

Şenol Güneş: "Daha tempolu oynamalıyız"

Beşiktaş, Süper Kupa mücadelesinde Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, Samsun Yeni Stadı'nda Atiker Konyaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Fırat Aydınus yönetti. Karşılaşmayı Atiker Konyaspor 2-1 kazandı. Konyaspor'un gollerini Traore ve Skubic atarken, Beşiktaş'ın tek golü Cenk'ten geldi. Maç sonrası konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş şu ifadeleri kullandı:"

"İki takım da kazanmak istiyordu. Biz üzüldük. Geçen sezon kazanamadık, bugün de aynısı oldu. Kazanacak kadar oyun oynamadık. Bireysel olarak eksiklerimiz var Konyaspor'u tebrik ediyorum. Bugünkü oyunla da kazanabilirdik. Daha tempolu oynamalı, daha az hata yapmamız lazım. Maçı biri kazanacaktı, onlar kazandı. Önemli olan sahadaki oyun. Oyunumuz yeterli de olabilirdi, daha tempolu oynayabilirdik. Sonuç olarak kaybettik.

Oyun üstünlüğü olarak lehimizdeydi maç. Rakip savunma ağırlıklı oynadı, kontra aradı. Rakibin kilidini açamadık. Maçın tamamına baktığımızda kaybetmeyi hak etmedik ama oyun olarak çok daha iyi olacağız. Eski değil, yeni Beşiktaş olacak. Antalyaspor maçı daha zor olacak. Geçen sene de penaltılarda kaybetmiştik. Orada kalmadık. İyi sonuçlar alarak, bizden beklenen başarıyı ortaya koyacağız."

Etiketler :