Şenol Güneş, G.Saray'ın kaptanını istedi!

Şenol Güneş, G.Saray'ın kaptanını istedi!

Tecrübeli çalıştırıcı, yönetimle yaptığı transfer toplantısında Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Zeki Yavru’yu gündeme getirdi. Şenol Güneş’in listesindeki bir diğer oyuncu Mustafa Yumlu ise sakatlığı nedeniyle değerlendirme dışı kaldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken teknik direktör Şenol Güneş'in bir süre önce yönetime verdiği listede Burak Yılmaz'ın yanı sıra üç de sürpriz isim yer aldı… Tecrübeli çalıştırıcının, West Ham United'a gitme ihtimali yüksek olan Gary Medel'in yerine Galatasaray'ın kaptanlığını yapan Selçuk İnan'ı düşündüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımla 2019 yılına kadar sözleşmesi olan Selçuk'un yıllık ücreti 2 milyon 950 bin Euro. Ayrıca maç başına 25 bin Euro kazanıyor…

Zeki ihtimali yüksek

Selçuk İnan'ın Galatasaray'da istediği süreyi alamamasından dolayı rahatsız olduğu biliniyor. Güneş'in forvete istediği Burak Yılmaz'la prensipte anlaşan Beşiktaş yönetimi, bu transferi gerçekleştirmek için oyuncunun kulübüyle yaşadığı sorunları çözmesini bekliyor. Şenol hocanın listesindeki diğer iki isim Zevki Yavru ve Mustafa Yumlu. Trabzonspor'da gönderilecekler listesinde yer alan Zeki Yavru'nun düşük maliyeti, bu transferin gerçekleşme ihtimalini yükseltiyor. Ancak Mustafa Yumlu, sağ bacak çapraz bağlarından yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı için değerlendirme dışı bırakıldı.

Selçuk İnan

Eski formunu arayan Selçuk, bu sezon 10'u ligde olmak üzere 17 maçta görev yaparken, sadece 774 dakika süre aldı.

Burak Yılmaz

Trabzon'da geçtiğimiz sezon 25 maçta 23 gol atıp 3 asist yapan Burak, bu sezon 548 dakika sahada kaldı ve 7 maçta 5 kez rakip ağları sarstı.

Mustafa Yumlu

Geçtiğimiz yıl ligin maç başına en fazla hava topu kazanan ismi olan Mustafa, bu sezon sakatlık öncesi 13 maçta 1074 dakika süre aldı.

Zeki Yavru

G.Birliği'nde geçen sezon 2194 dakika sahada kalan Zeki Yavru, bu sezon Trabzon'da ancak 293 dakika forma giyebildi. (Sabah)

Etiketler :