Şenol Güneş: "Her takımın beklentisi var, biz de gruptan çıkmak istiyoruz"

Şenol Güneş: "Her takımın beklentisi var, biz de gruptan çıkmak istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Porto maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, gruptaki ilk maçında Porto ile karşı karşıya gelecek. Dragao Stadı'nda oynanacak mücadele, yarın saat 21:45'te başlayacak. Maç öncesi son idmanı Drago Stadı'nda yapacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, idman öncesi basın toplantısı düzenledi. İşte Güneş'in açıklamaları:

"Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçımızı oynayacağız. Öncelikle tüm takımlara başarılar diliyorum. Her takımın bir heyecanı ve beklentisi var. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Beşiktaş'ın başında 3. kez Portekiz'e geliyorum. Hedefimiz tabii ki kazanmak.  Avrupa'da en iyi 10 takım arasında olma hedefini düşünürsek, yarınki oyunumuzla kazanmak istiyoruz.  Önemli olan yarın izlemeye gelen izleyicilerin, en güzel maçı izlemeleri. Beklentim kazanmak. Sonucu bilemiyorum. Beklentim kazanmak.

Tüm oyuncularımızı buraya getirdik. Gökhan hariç... Bunlar içerisinden bir 11 yapacağız. Buraya gelen tüm oyuncular oynayabilir. Adriano'nun sağlık sorunu yok. Adriano oynayabilir, Necip oynayabilir, Medel oynayabilir. Medel, stoper ve orta saha olarak daha tecrübeli bir isim. Kim söylediyse, "Sağ bekle oynar" diye. Oynar tabii, sağ açıkta oynar. Birileri sağ bek diye sunuyor. Belki Medel'i görürüz yarın.

Zor bir gruptayız. Gruptan çıkmak istiyoruz. En iyi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Kazanmamız gereken maçların farkındayız. Kendi sahasında taraftar gücü var Porto'nun... Teknik, hızlı ve çabuk oynayan bir takım. Uyumları iyi. Kaliteli bir takım olduklarını düşünüyorum. Ligde de puan kayıpları yok. Güçlü bir ekiple oynayacağımızı düşünüyorum.

Taraftarların olmasını tabii istiyoruz. Bu konuda UEFA'nın daha iyi yaptırımlar yapması lazım. Geçen sene haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum. Bu nedenle taraftarımız olmayacak. Lig için farklı maçlar oynadık. Beklentimizin altındayız. Bireysel performansımızın daha iyi olacağını düşünüyorum. Daha iyi olacağız.

Yarın Aboubakar'ın olmaması sevindirici. Aboubakar kendini geliştiriyor, öğrenmeye açık, işini seviyor. Umarım daha başarılı olur.

Etiketler :